Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To co autor sepsal nemá logiku, je to sice jeho představa, ale hodně daleko od Zemanové vize. Zeman avizoval vzestup strany SPOZ. Takže, když SPOZ odebere procenta ODS  a VV a některým drobným stranám a dosáhne 15% , ČSSD  25%  tak to bude stačit , aby prezident mohl  pověřit sestavením nové vlády předsedu ČSSD  ve spojení se SPOZ a s tichou podporou KSČM. To je menšinová varianta. 

Většínová varianta předpokláda - SPOZ 15% , ČSSD 36% a je vymalováno, a nemusí mít k dispozici ani KSČM. Ani TOP 09 si nepolepší - knížetí předvolební výpětí a deprese s porážky  zdravotně vyřadí z politiky , Kalouska čeká vyšetřovací vazba a TOP 09 se stává bagatelní stranou. Zeman spolu s ČSSD  a SPOZ vytáhne tuto zemí z bahna - a to během 10 až 15 let. Mezitím se pravice vzchopí , ale bude to pravice jiného tipu, než je dnes , bude to pravice objektivní , státoprávní , prostě jiná................=)

1 0
možnosti

Proč by Zeman tahal do vlády TOPku, když se profiluje jako levicový politik??? Nemá to logiku a o LIDEM říká, že neexistují.

1 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2246x
Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.