Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Die Hard

5. 6. 2011 22:46
ani vo...

hovně neumíš napsat nic pořádnýho. zkus něco jinýho, třeba životopis. mohl by se jmenovat,  Idiotem snadno a rychle...

0 0
možnosti
N

Novotnak

5. 6. 2011 22:41
Tak jste tady pohaněl španělské

velkopěstitele se špatnou hygienou a nakonec za to mohou čistotní Němci. :-/

0 0
možnosti
V

villebraquin

5. 6. 2011 1:08
bio nebio

Tak už víme, že nezabíjí bio ani okurky. Těm, co se tomuhle článku vysmívají, bych ovšem rád připomněl, že přinejmenším ta část o pěstování rajčat a zeleniny ve Španělsku je bohužel pravdivá. I když nejde o bio račata, ale o  ty bledule bez chuti a zápachu, v lednu v supermarketech. Jenže - i bio rajče či okurka není bio, když se vozí ze Španělska k nám. Autor má pravdu v tom, že je lepší kupovat naší zeleninu.  Kvůli chuti, kvalitě, dopadům na životní prostředí i podpoře našich zemědělců.

Viník nemoci? My sami. Chováme se k jídlu jako prasátka. Chtělo by to trochu víc se bát pánaboha, mejt si pracky, mejt si zeleninu, pořádně vařit maso a nespoléhat na výdobytky techniky a medicíny. PS : Bakterii E. coli zabíjí teplota nad 60 stupňů, aspoň půl hodiny.

0 0
možnosti
MC

Milovnik cdROMU

5. 6. 2011 10:46
Re: bio nebio

Ono je celkem jedno zda to lidi chytli od okurek nebo od salatu , v kazdem pripade na začátku je nejspíše krává , kráva kterou ládují kukuřicí, ktráva, která neviděla pastvinu. Pokud skot krmíme kukuřicí tak v jejím prvním žaludku vzniká optimíální prostředí pro množení a mutace, právě Escherichia coli. Pak již stačí jen vyvézt močuvku nebo meuleželý hnuj na pole a frdá....

Suma sumárum, problém je v průmyslové výrobě toho svinstva, kteérmu se tu pak říká potravina.

0 0
možnosti
JK

rastafarianec

4. 6. 2011 13:34
:-)

tak to vypadá, že jste popravil nevinného

0 0
možnosti
MK

sarumánek

3. 6. 2011 21:49
dobrá rada

Když už jste si tímto příspěvkem udělal z ostudy kabát, tak teď možná není od věci přemýšlet o tom začít chodit kanálama. Možná tam tohoo viníka objevíte snáze. :-)

0 0
možnosti
HB

Hana Borovská

2. 6. 2011 18:38
Tak španělské okurky nezabíjejí

a podobně je to s dost velkou částí "objektivních zpráv" v našich médiích.

Ve skutečnosti stojí za pozornost hlavně tohle:

http://www.presseurop.eu/cs/content/article/663661-vitr-spanelskych-demonstraci-vane-z-islandu

http://www.facebook.com/event.php?eid=169519869774553

http://www.facebook.com/event.php?eid=203631979679826

0 0
možnosti
AM

a_m

2. 6. 2011 10:02
jo kamaráde,

jseš v háji,okurky to nejsou,zelenina to není,je to nedovařené maso.Ale pozor kultivace trvá 48 hodin,takže zatím byly odebrány vzorky,dnes či zítra se to dovíme,maso to nebude, po cca půl roce přijdeš na řadu teprve ty,doufám,že také budeš negativní.Ale podlehnout panice a kultu spotřeby asi bude ,koukaje na tebe,také infekční.;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KT

Ježikača

1. 6. 2011 21:49
vzal jste mi to

z pusy. karma a dík.

0 0
možnosti
M

My.WinCleaner

1. 6. 2011 14:43
Všichni jsme jen

hříčkou médií a oběti zprostředkovaných informací. Dělat důležitého tím, že vypíšu všechno, co jsem schopen kde vyčíst a pak z toho slepit referát, je docela marnost, jak dneska zjišťujeme.

0 0
možnosti
P

psathyrella

1. 6. 2011 12:01
a bio je kde?

Nějak se z fotoreportáže vytratily ty bio okurky a rajčata (tedy pardón "bio" okurky), pokud dobře koukám, v těchto sklenících se nic bio nepěstuje, takže pozor na dojmy a pojmy...Rv

0 0
možnosti
P

psathyrella

1. 6. 2011 12:05
Re: a bio je kde?

on totiž může napsat kdokoliv úplně cokoliv, vařit z vody jako šílenec, jen si pak musí uvědomit, že taky druhý den může vypadat  jako totální nechytrák, vynikající komentář je na dialog.ihned.cz od P. Honzejka

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2246x
Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.