Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jáša

18. 5. 2011 23:11
Začinám se bavit

z hrůzy , kterou vyvoláva představa vlády  ČSSD , údajně s komunisty , mezi vyznavači modrých ptáků a knížecích poddaných. Pane bože, i kdyby taková skutečnost nastala , tak se nic hrozného neděje. Socani za dobu svého vladnutí nedosáhli ani desetiny toho , co rozkradli mistři svého řemesla , kmotři ODS a TOP 09. A co se tyče Řecka, Irska , Portugalska , už je načase aby Nečasová vláda padla , nebo při současném tempu zadlužování touto vládou tam budeme na to tata. I při připravovaném  obírání většiny národa , nám nemůže nikdo zaručit snížení dluhu. Hlavním garantem snižování zadlužení je rozvoj ekonomiky a zamezení rozkrádani státu. A  k tomuto nejblíže má  podle všeho možná vláda socanů s komunisty. Komunisti nemají ani zdaleka podmínky  a sílu na zvrat politického uspořadání. Brod je ještě daleko a mnozí už mají nadělano v gatích.

0 0
možnosti

Plác

18. 5. 2011 15:24
Krásný sen o spárech Číny

Čínská společnost je nestarší nepřetržitě existující civilizací. Principy její fungování prověřily věky. Vždy byla daleko před Evropou, s vyjímkou historicky krátkého období, kdy byla vojensky pokořena západními impérii. Nyní věci dostávají opět přirozený řád a Čína bude co nevidět supervelmocí, jakou bývala v minulosti téměř vždy.

Bylo by krásné stát se součástí této starobylé Říše středu. Mohli býchom být provincií se statutem "zvláštní autonomní oblast" podobně jako HongKong nebo Macau.

Otázkou je, zda čínská vláda o nás stojí.

0 0
možnosti

gh_12

18. 5. 2011 12:43
Uvrhne nás Bárta do spárů Číny?

To asi ne, ale zato určitě do SPÁRŮ ÚSTAVNÍ VĚTŠINY ČSSD+KSČM. ;-€

0 0
možnosti

velkamadam

18. 5. 2011 13:15
Re: Uvrhne nás Bárta do spárů Číny?

a jste si jistí, že to bude Bárta a ne idnes???

0 0
možnosti

Paeris Kiran

18. 5. 2011 12:42
... Upřímě řečeno

Co se systému vlády týká tak novodobé čínské "Císařství" vypadá méně otravněji než současné EU.

To že nepořádají jednou za 4 roky výměnu panáků kteří stejně odhlasují to samé je skoro plus. protakové Čechy by byla čínská vláda vcelku v klidu... všichni žvaní (a na to co kdo říká v číně všichni dlabou, dokud ten člověk opravdu aktivně nezačne něco dělat) ale ve skutečnosti nikdo nic proti ničemu nepodniká.

Horší než EU Čína nebude

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS