Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

heladopv

4. 3. 2011 20:12
Souhlas

Myslím, že jakožto protředek skutečného boje proti

korupci a okrádnání státu, by toto opatření pomohlo jako máloco. Problém ale bude v tom, na které straně (jestli boji proti korupci, nebo jejímu krytí) doopravdy politici stojí - s tím, že odpověď asi každý vnitřně tuší.

Pokud jde o věcné argumenty proti (nárůst závisti, lákání zlodějů), tak jednak závist je u nás standardem už teď, takže by k žádné velké změně nedošlo, a hlavně u většiny lidí, které člověk zná, si může výši jejich příjmů/majetku zhruba odhadnout už teď (např. vím i bez daň. přiznání, že sš učitel bude brát do 20k). A zloději jistě mají už teď své metody, jak si vytipovat "cíle".

Hlavním argumentem proti bude asi narušení osobního soukromí, ale zde platí výše zníměné - u většiny lidí by člověk nezjistil nic, co už teď neví - plat se dá odhadnout, nemovitý majetek najít na katastru, auto stojí před domem.

Pokud by tedy někdo stutečně chtěl zabojovat s největším problémem této země - korupcí - tudy, myslím, vede cesta.

0 0
možnosti

jrc

3. 3. 2011 11:33
Karma!

Těžko hledat v této zlodějské společnosti poctivost.

Vláda, která toleruje akcie na majitele, či doručitele a ani není schopna zavést majetková přiznání, rozhodně nemá zájem zveřejňovat, jaké příjmy má státní, veřejná a podnikatelská oligarchie!

Lumpárny a zlodějny pokračují a budou pokračovat dál!

!![>-]!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 110
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2246x
Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.