MOBILedit! - program pro komunikaci s vaším mobilem.

27. 10. 2008 11:42:00
Lite verzi programu MOBILEdit! můžete získat zadarmo a nezávazně si jej vyzkoušet. Předpokladem samozřejmě je, že se váš telefon vyskytuje v seznamu mobilů, které tento program podporuje. K dnešnímu dni jich je celkem 530 a tak byste ten svůj měli nejspíše v seznamu najít. Pokud tam nebude, máte možnost autory programu požádat, aby jej doplnili.

Cena programu MOBILEdit! není nijak astronomická, jeho verze Basic stojí pouhých 560 korun a vše se dá provést přes elektronický obchod share*it!

Jinak si můžete program stáhnout zdarma a pokud nezadáte aktivační klíč, pracuje MOBILedit! v módu Lite. Program funguje plně po dobu 30 dnů, poté je částečně omezen: k zasílaným SMS zprávám se připojí krátký text "Sent by MOBILedit!"; vytáčení je možné provést 5x do dalšího startu programu; nelze zapisovat do zařízení, nicméně lze například zálohovat; je omezena možnost hrát šachy; synchronizace s MS Outlook Express v plné verzi; zablokovány aktualizace; souborový systém je pouze pro čtení a je možné provést stažení jednoho soboru na jedno spuštění programu. Ostatní funkce jsou shodné s plnou verzí, kterou získáte po zadání aktivačního klíče.

MOBILedit! je modulární systém, umožňující ovládat mobilní telefony prostřednictvím kabelu, infrared nebo Bluetooth. Každé takové připojení mobilu k počítači musí být správně nainstalováno aby program pracoval korektně. Po instalaci ovladačů pro připojení mobilu je možné nastavit v programu MOBILedit! příslušný komunikační port a začít s telefonem bez potíží pracovat. Pokud se vyskytnou problémy, ověřte si, že váš mobil s počítačem správně komunikuje pomocí Správce zařízení (XP), kde ve vlastnostech mobilu v sekci Modemy můžete ověřit správnost komunikace na kartě Diagnostika. Pokud mobil komunikuje, zavřete Správce zařízení a můžete kopírovat vaše fotky z telefonu, nahrávat loga, vyzvánění, MP3 i přenášet do telefonu dokumenty, vše pochopitelně v závislosti na "inteligenci" vašeho mobilu. Dále můžete vytáčet čísla, přijímat a posílat SMS, organizovat kontakty, zálohovat, hlasovat nebo hrát hry. MOBILedit! je navržen jako operační systém, jeho funkcionalita se rozšiřuje instalací nových plug-in aplikací a ovladačů. Odpovědi na řešení vašich případných problémů hledejte v sekci MOBILedit! fóra Jak na to.

Každý už jste jistě řešili následující problém: koupíte si nový telefon a potřebujete jednoduše přenést telefonní seznam z jednoho telefonu do druhého. MOBILedit! totiž umožňuje připojení více mobilních telefonů k jednomu PC v jednom okamžiku. Chcete-li zkopírovat seznam z Alcatelu do kolegova Ericssonu, pak vám MOBILedit! právě tohle vyřeší. Ve firmách tak můžete novému zaměstnanci předávat telefon s úplným seznamem kontaktů na spolupracovníky a klienty. MOBILedit! vám také zrychlí posílání i přijímání SMS a hlavně: zálohu vašich kontaktů budete mít uloženou vždy ve vašem počítači. Stejně tak si můžete zálohovat přijaté i odeslané SMS bez ohledu na jejich délku.

Pokud jste prodejcem mobilů, můžete si MOBILedit! nainstalovat ve svých prodejnách, kde vám pomůže nabídnout zákazníkům důležité služby jako je převod kontaktů mezi telefony, tisk nastavení telefonů, zálohování dat a mnoho dalšího. Když si zákazník koupí nový telefon můžete mu přenést kontakty z jeho původního přístroje na počkání. V každém případě vám doporučuji si program MOBILedit! vyzkoušet a sami posoudíte, zda vám jeho používání ať už v soukromé nebo firemní oblasti pomůže.

Autor: Jan Bílek | pondělí 27.10.2008 11:42 | karma článku: 9.12 | přečteno: 1357x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 22.86 | Přečteno: 191 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 22.06 | Přečteno: 901 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 15.29 | Přečteno: 214 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 5.55 | Přečteno: 167 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 16.83 | Přečteno: 240 | Diskuse
Počet článků 110 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2246

Nezávislý, neziskový, nestátní a neveřejnoprávní postarší publicista, který se nehodlá vrátit do hrobu.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...